Warning: Undefined array key "juzer" in /home/sxrrrn/public_html/juzerszint.php on line 2
Baranya Megyei Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány
Kedves Vendégeink, leendő Vendégeink! Sikondán és Balatonfenyvesen ifjúsági szálláshelyeink - a higiéniai elővigyázatosságok betartásával - megnyitottak és szeretettel várnak mindenkit, aki erdőre, vízpartra, egy jó kis hazai nyaralásra vágyik!

Sikonda - Barátok Háza Kulcsosház

Sikonda Pécstől 15 km-re, a Mecsek egyik festői völgyében fekvő, sajátos gyógyklímájáról és fürdőjéről ismert üdülőhely. A Keleti Mecsek és a Közép Mecsek páratlan kirándulóhelyei jól megközelíthetők innen. Strand, horgásztavak várják a pihenni vágyókat. A Sikondai Welness fürdő és pár kilométerre a Magyarhertelendi Termálfürdő egész évben várja vendégeit.

 

Férőhelyek száma: 28 [Képgaléria]
Megközelíthető: busszal, gépkocsival a 66-os főútról
Elhelyezés: 2, 4, 6 és 8 ágyas szobákban, emeletes ágyakon illetve heverőkön

7300 Sikonda, Villasor 7.
Tel: 72/ 211-179
info@varatabor.hu

2021-ben érvényes áraink:

-->
  Szállásárak
Fűtés nélkül 2 000 Ft/fő/éj
Fűtéssel 2 500 Ft/fő/éj
Egy éjszakás felár 500 Ft/fő/éj
ágyneműhasználat: 650 Ft
Minimum létszám 10 fő
SZÉP-kártyát elfogadunk!

Gólyatáborokra, fesztiválokra, egyéb rendezvényekre az ettől eltérő árképzés jogát fenntartjuk.

Szobáink:

1 db 2 ágyas
3 db 4 ágyas
1 db 6 ágyas
1 db 8 ágyas

Szálláshelyét megrendelheti hagyományosan a 72/211-179 vagy 30/23-50-680 telefonszámokon, a info@varatabor.hu e-mail címen vagy itt:
A szabad helyekről érdeklődjön telefonszámainkon!

A családias hangulatú ház egy fenyőkkel övezett kertben, közvetlenül a sikondai strand fölött található. 6 szoba, melegítőkonyha, társalgó, valamint a közeli gyerektábor több sportlétesítménye és étterme áll a csoportok rendelkezésére.

 

Ajánljuk szálláshelyünket természetjáróknak, osztálykirándulóknak erdei iskolát szervezőknek, hittan-táborokhoz, lelki gyakorlatokra. Ideális hely kisebb létszámú gyermeküdültetésre, szaktáborok, alkotótáborok, játszóházak, baráti találkozók, vándortáborok lebonyolítására. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a csendet, az tiszta erdei levegőt, a természetet.

Az igényesen kialakított házban egy 30 fős   felszerelt foglalkoztató terem, erdei  iskolai eszközök,  felszerelések és szakemberek  várják  az  erdei iskolásokat!

A Baranya Megyei Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány és az Erdőkerülő Egyesület ajánlatai:

- Hétvégi kirándulások, túrák,
- Szünidei természetjárás,
- Táborok (kis természetbarát tábor, kézműves és néprajzi tábor, alkotótábor, vándor táborok)
- Kerékpártúrák szervezése a Mecsek és a Zselic erdészeti útjain, vadregényes tájakon
- Erdei iskola szervezése - a teljes, tantervbe illeszkedő erdei iskolai program biztosításával, szakemberek, pedagógusok bevonásával - diákcsoportok, osztályok számára. Kínálunk természetismereti (biológiai, földrajzi), történelmi, irodalmi, vizuális nevelési tematikákat, ökoszisztémák és évszakok szerinti bontásban

Mi azt szeretnénk, ha egyre többen - gyerekek és felnőttek egyaránt - töltenék szívesen szabadidejüket a természetben; hogy a fák között, a réteken, a vizek partján megnyugvást és békét találjanak; hogy megszeressék a természetet és ezáltal óvó gazdái - igazi környezetvédői - lehessenek ennek a világnak.